www.facebook.com/ExPerimentverkstadenChalmers/posts/1002609706543040 ...

Igår var delar utav XP-styret och förra årets ordförande på AW hos en systerförening. Mikrofabriken som precis som eXPerimentverkstaden är en verkstadsförening med drivna medlemmar. Den stora skillnaden ligger i att man inte behöver vara en Chalmerist för att få tillgång till verkstaden utan den är öppen för alla! Varje måndag från 18 och framåt så är det full aktivitet hos Mikrofabriken och potentiella nya medlemmar är välkomna att svänga förbi, bara för att hänga eller så kanske man har ett projekt man vill påbörja?

View on Facebook

Höstmörkret Nalkas, men än är det sol i Frihamen! Mikrofabriekn kämpar tappert mot hösten med ännu en av våra uppsakattade After-works!

Kom som du är med alla dina frågor, funderingar och din nyfikenhet. Mikrofabriken bjuder på hamburgare (kött eller veg tillalla FB-anmälda) och tilsammans delar vi med os av gammla misstag och drömar om nya projekt.

Du kan fritt utforska vår lokal och kanske hitta en ny kompis som ochså precis skall börja ett nytt projekt. Oavset om du vill prata om hur man programmerar LEDs eller bara vill hänga får du alltid plats på vår After Work.

Hoppas vi ses och glöm ej egen dryck om så behagar.
/Mikrofabriken.

...

AW på Mikrofabriken!

September 1, 2017, 5:00pm - September 1, 2017, 4:59pm

Höstmörkret Nalkas, men än är det sol i Frihamen! Mikrofabriekn kämpar tappert mot hösten med ännu en av våra uppsakattade After-works! Kom som du är med alla dina frågor, funderingar och din nyfikenhet. Mikrofabriken bjuder på hamburgare (kött eller veg tillalla FB-anmälda) och tilsammans delar vi med os av gammla misstag och drömar om nya projekt. Du kan fritt utforska vår lokal och kanske hitta en ny kompis som ochså precis skall börja ett nytt projekt. Oavset om du vill prata om hur man programmerar LEDs eller bara vill hänga får du alltid plats på vår After Work. Hoppas vi ses och glöm ej egen dryck om så behagar. /Mikrofabriken. 

View on Facebook

Hurra för måndag och hurra för städdag! På Mikrofabriken har vi inte bara alla verktyg du inte har hemma, vi har även massa städning du inte har hemma. Därför blir det städdag idag under öppet hus. Häng med in i de djupaste hörnen av CNC-fräsen på jakt efter metallspån, de allra trängsta skrymslena i bandsågen för att hitta de sista träspånen och allt annat som hör en äkta Mikrofabriken-städning till. Vi ses ikväll, Välkomna! ...

View on Facebook

ÄR DU NYFIKEN PÅ VAD SOM HÄNDER PÅ MIKROFABRIKEN?

SKRIV UPP DIG PÅ VÅR MAILLISTA!

SKRIV UPP DIG